Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Διασκεδάστε Φιλανθρωπικά...Be strong!

100.000 ΘΕΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ, ΕΣΕΙΣ…;

Μια μέρα πριν κλείσει, η μεγαλύτερη μουσική παράσταση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, επιλέξαμε να κάνουμε την εκδήλωσή μας & όλοι εμείς από την κοινωφελή μη κερδοσκοπική οργάνωση φίλων του καρκίνου ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, σας προσκαλούμε την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009 στις 22.00 μ.μ., στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ να διασκεδάσουμε μαζί με τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ.


Υπέροχοι μουσικοί, μοναδικοί χορευτές και ακροβάτες (αρκετοί από τους οποίους έχουν συμμετάσχει στην επιτυχημένη παράσταση του Cirque du Soleil), μία πλειάδα τεχνικών, σκηνοθετών και φωτιστών κυρίως από την Αμερική και το Ισραήλ.


Η μεγαλύτερη σε κόστος παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με τριάντα καλλιτέχνες από το εξωτερικό και είκοσι τεχνικούς εργάζονται για να γίνει μία παράσταση, υπερθέαμα!


Η εκδήλωση αυτή έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την υλοποίηση του πρότυπου κέντρου υποστήριξης όσων εμπλέκονται με τον καρκίνο, το οποίο θα ξεκινήσει την λειτουργία του από τον Σεπτέμβρη του 2009.


Είναι απαραίτητη η προαγορά πρόσκλησης από την οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της πρόσκλησης μέσω ταχυδρομείου ή courier.


ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 40 Ευρώ
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το μενού-φαγητό και το πρώτο ποτό.


Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6932 209001 – 2102922641.

Ζητούμε την δική σας παρουσία αλλά και των φίλων-γνωστών σας σε αυτήν την εκδήλωση, καθότι η υποστήριξή σας είναι η δύναμή μας για να συνεχίσουμε το έργο μας!

ΦΙΛΙΚΑ
www.bestrong.org.gr

1 σχόλιο:

sundy είπε...

Γεια σας,
Ξανακάνω διαφήμηση για το μπλογκ μου.
Η διεύθυνσή του είναι:

www.sundycancer.blogspot.com

Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι Αθήνα. Σας εύχομαι να περάσετε καλά.
Φιλιά
sundy