Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Καλημέρα!

Καλή εβδομάδα (μισή) εύχομαι σε όσους απο εσάς επιστρέψατε στη δουλειά σας! Εγώ ακόμη κάνω διακοπές ως τις 5/5 σίγουρα (λόγω της άδειας μου)

Οι μέρες, γιορτινές και μη περάσανε γρήγορα. Είχα τα up μου αλλά και τα down μου και αυτό για να μη νομίζετε ότι είμαι καμια super hero. Είχα πολλά νεύρα την Κυριακή γιατί ενώ πέρασα τόσα, κολλάω φυσικά στο πιο επίγεια και αναλλώνομαι και αναλλώνομαι!Αυτό το κακό να μην είχα...απο την άλλη βέβαια το βλέπω σαν θετικό! Όσο "χαλιέμαι" ακόμη με τα της καθημερινότητάς μου, ίσως αυτό σημαίνει ότι δεν κλείστηκα στο πρόβλημά μου. Anyway, με την τρέλα φυσικα που με δέρνει, άκεφη ξεάκεφη, βγήκα την Κυριακή και γύρισα χαράματα στο σπίτι. Τώρα, λίγο η γερή μου κράση, λίγο τα μαγικά χέρια του πλαστικού, μια χαρά γύρισα στις παλιές μου συνήθειες αν και "φοράω" απο 2/4 διατατήρες! Σίγουρα κάπως νοιώθω το στήθος μου αλλά απο την άλλη δεν έχω πόνο. Βοηθάει όμως και το γεγονός ότι παρόλο που είμαι γκρινιάρα (έτσι μου λένε) με τα θέματα της υγείας κάνω υπομονη και τα υπομένω όλα διατηρώντας καλή ψυχολογία!

1 σχόλιο:

me είπε...

Σίγουρα,δεν είσαι ήρωας. Κανένας μας δεν είναι ήρωας. Είναι φυσικό και να πονέσεις και να κλάψεις και να νευριάσεις και να..και να... ..Το σημαντικότερο είναι πως πάλι νιώθεις καλά και προχωράς με θάρρος,υπομονή, αισιοδοξία...
Καλή δύναμη.
πολλά φιλιά