Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

και πάλι εδώ

μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, καθισμένη σε ένα καναπέ, με το ασύρματο πληκτρολόγιο στα πόδια. Έφυγα απο την κλινική πριν 4 ώρες. Εξιτήριο λοιπόν.
Γισ όσους απο εσάς είχατε αγωνία σας αναφέρω ότι όλα πήγαν καλά. Αν και νομίζω ότι κάτι παρα έγινε με την νάρκωσή μου, άργησα να ξυπνήσω αλλά...το αποτέλεσμα μετράει (ξύπνησα, χεχε) Έμεινα Πέμπτη με Δευτέρα λοιπόν στην κλινική. Το χειρουργείο πήγε καλά, αφέρεσα και τον υγιή μαστό για πρόληψη και ησύχασα! Πραγματικά όμως, νιώθω πως ξεμπέρδεψα! Όσο με προβλημάτιζε η θησία του μαστού μου πριν απο αυτό το χειρουργείο, άλλο τόσο δεν με νοιάζει τώρα. ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ! Με τραβάνε τα ράμματα βέβαια και με έχουν τυλιγμένη με μια φαρδιά γάζα (γιουβαρλάκι σωστό). Παίρνω αντιβίωση, ανέβασα δέκατα και είπα 2 φορές "τόση ταλαιπωρία για ένα μπούστο?" αλλά όσο περνάνε οι μέρες και συνηθίζω στο να προσέχω τις κινήσεις μου και να μη ζορίζω τα ράμματα, όσο αυξάνεται το αλατόνερο στο στήθος μου (τα "φουσκώματα" κοινώς) τόσο βλέπω ότι δεν είναι και κάτι τρομερό, αρκεί να κάνει κανείς υπομονή και να μην αφήνει τον πόνο να τον ρίχνει! Ε, είμαι και απο τη φύση μου αισιόδοξο άτομο οπότε παραβλέπω και άλλα!
Πάντως όπως και να χει, τις τόσες μέρες στην κλινική σκέφτηκα, πως έζησα 15 μήνες χωρίς τον ένα μου μαστό και δεν αισθάνθηκα ούτε μια φορά μειωνεκτικά απέναντι σε άλλες γυναίκες, φίλες, συγγενείς, γνωστές ή απλώς περαστικές! Έχω κρατήσει φωτογραφίες απο εκείνη την περίοδο και το λέω και το φωνάζω πως μέχρι τώρα δεν υπήρχε άλλη περίοδος που να έχω αγαπήσει τον εαυτό μου τόσο πολύ...!
Να μου είστε καλά όλες και όλοι για την πολύ συχνή σας συμπαράσταση. Νομίζω όσο υπάρχουν αυθεντικοί άνθρωποι γύρω μας, μπορούμε να παλέψουμε με μεγάλα θηρία!

11 σχόλια:

Unknown είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΓΕΛΑΣΤΗ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ.
se φιλω
Κ2

me είπε...

Μπράβο σου, κορίτσι μου.
Μετρούσα τις ημέρες και μπήκα στην ιστοστελίδα σου για να δω τι γίνεται;; Πού είσαι;; Και βλέπω πως είσαι εδώ, δυνατή, αισιόδοξη με το βλέμμα μπροστά γιατί τώρα ξεκινάει η ζωή σου.
Με το καλό, με όσα γράφεις πάντα μας βοηθάς.
φιλιά

Sweet and bitter είπε...

Αχ μπράβο! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και που πλέον φαίνεσαι πιο αισιόδοξη από ποτέ!

Τα φιλιά μου!

Sweet December είπε...

για katerina

Σ'ευχαριστώ καλή μου!Φιλάκια!

για B.

Να είσαι καλά φίλη μου!
Φιλιά!

για Sweet and Bitter

Ναι, ναι, όλα καλά!Λίγη υπομονή παραπάνω θέλει τώρα και όλα θα γίνουν!

Unknown είπε...

Καλή ανάρρωση και καλό ξεκίνημα σε μια πιο ξένοιαστη ζωή. Είμαι σίγουρος πως θα έχεις πάντα δίπλα σου αυθεντικούς ανθρώπους να σε συντροφεύουν και να τους συντροφεύεις. Καλό σου βράδυ και καλή υπομονή με τους πόνους.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ.ΣΤΑ 28 ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ HERCEPTIN ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ EMAIL;ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλή ανάρρωση!!Σιδερένια και γρήγορα να περάσσουν οι πόνοι για να γυρίσεις στην καθημερινότητα σου με χαμόγελα.
Ανθούλα

Fri είπε...

Καλή και γρήγορη ανάρρωση!
Σου εύχομαι να είσαι καλά και χαμογελαστή από εδώ και μπρος και να απολαμβάνεις κάθε σου στιγμή:)

Sweet December είπε...

για alfeos

Να σαι καλά!Τους αυθεντικούς ανθρώπους είναι που ψάχνει ο καθένας μας :-)

για Ανώνυμος

Να μου είσαι και εσύ καλά!Θα δεις, ή μάλλον είδες και εσύ πόσο γρήγορα τρέχει ο καιρός. Φυσικά και μπορείς να μου στείλεις mail όποτε θες και για ότι θες. Στείλε στο
breastblog@yahoo.com

ΦΙΛΑΚΙΑ

Ελενα καπακιώτου είπε...

εισαι αξια συνχαρητηριων!! αποψε δεν εκλεισα ματι παει 4.30 το πρωι γιατι ηθελα να σε διαβασω!!!

εισαι δυνατη!!! μπραβο!!! μια φιλη μου εκανε πριν πεντε χρονια... τωρα παμε για τον εκτο και χαιρει ακρας υγειας... εβαλε και αυτη σιλικονη, ειναι ολα καλα...

σου ευχομαι παντα αυτο το χαμογελο και αυτην την δυναμη σου να την εχεις παντα!!!

Sweet December είπε...

Να σαι καλά!Μακάρι να μη με πάρει όντως ποτέ απο κάτω αλλά να το πατήσω εγώ χάμο ;-) Διάβασα καποιες αναρτήσεις σου...έχεις δυνατή πένα!
φιλιά!