Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

"Διευκρινίσεις"

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δύστασα για το αν πρέπει να μιλήσω για τη sugar ή όχι, και αυτό για εσάς που διαβάζετε, όχι για μένα! Γιατί δεν ήξερα πως θα το πάρετε μερικοί απο εσάς. Ωστόσο όπως είπε η φίλη sundy, δεν μπορούμε να υπερτονίζουμε τη θετική πλευρά της ζωής και να αγνοούμε και την άλλη εφόσον είμαστε παθούσες. Εγώ όσο μπορώ κρατώ μια ισορροπία και δεν το κάνω επιτηδευμένα, όποτε έχω της μαύρες μου αυτό φαίνεται εξίσου όπως και όταν είμαι καλά. Στη ζωή γέλιο και κλάμα, κωμωδία και δράμα πηγαίνουν χέρι-χέρι!
Όμως, σκέφτηκα πως η sugar ήταν ανάμεσά μας απο την αρχή αυτού του μπλόγκ και εμένα με βοήθησε ιδιαίτερα η παρουσία της εδώ. Αν και τέτοιες ώρες πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια, μερικές καταστάσεις είναι δίχως επιστροφή (για συγκεκριμένα άτομα μιλάω πάντα και όχι γενικά)!Να θυμάστε ότι η κάθε μια μας είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και ας μιλάμε για την ίδια νόσσο!Μη γεμίζετε το κεφάλι σας με σκοτεινές σκέψεις, ακόμα και οι παρενέργειες των φαρμάκων διαφέρουν απο άτομο σε άτομο!
Να σκέφτεστε αισιόδοξα!Δεν αξίζει μια ζωή μέσα στη μοιζέρια!
Όσο για τη sugar,ότι κάναμε ή ότι μπορούσαμε να κάνουμε, καλό θα ήταν να γίνει όσο η κοπέλα ζούσε. Είχα πολλές δεύτερες σκέψεις για το αν θα την ανέφερα γιατί φοβόμουν κάποιες αντιδράσεις!Απο την άλλη, η sugar ήταν τόσο πιστή στο blog και στο να εμψυχώνει γυναίκες, που το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να της αφιερώσω ένα ποστ. Η sugar να ξέρετε θα ήθελε να μην τη λυπάστε και να συνεχίσετε τον αγώνα σας με χαμόγελο! Εμένα με δίδαξε να είμαι αισιόδοξη και να αρπάξω τη ζωή απο τα μαλλιά! Ωστόσο λυπάμαι πολύ αν κάποιες απο εσάς στεναχωρηθήκατε και προβληματιστήκατε για την περίπτωσή σας...ίσως δεν έπρεπε να το αναφέρω καθόλου...

5 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΟΙ ΦΟΒΙΕς ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ SUGAR ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ...ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ''ΑΝΤΙΟ''....
ΣΑΦΩΣ kai ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ,ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΣ.......ΠΟΝΕΣΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ........
ΣΑ ΦΙΛΩ Κ2

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη εγώ παίρνω την σκυτάλη και λέω ότι ήταν το μόνο σωστό που μπορούσες να κάνεις. Αλοίμονο αν εθελοτυφλούμε. Και αυτή η κατάληξη (όπως και η ίαση) ανήκει στην συγκεκριμένη νόσο, στον καρκίνο από τον οποίο πάσχουμε.
Δεν πάσχουμε από κάτι που πάει μόνο καλά. Εγώ είμαι υπέρ στο να μην κλείνουμε τα μάτια.
Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Δεν μπορεί να το παίζουμε μόνο χαζοχαρούμενες και να αναπαράγουμε τις αμερικανιές της θετικής σκέψης.
Σίγουρα η θετική σκέψη και η αισιοδοξία βοηθούν, αλλά υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις, αλλιώς δεν θα λέγαμε ότι έχουμε καρκίνο.
Δεν στεναχωρήθηκα για μένα, στεναχωρήθηκα για την κοπέλα, η οποία θα ήταν και νέα όπως κατάλαβα.
Δεν την λυπάμαι, σίγουρα καμία μας δεν θα ήθελε να την λυπηθούν αν ήταν στην θέση της.
Στεναχωριέμαι γιαυτόν τον άδικο θεό που παίρνει τα νιάτα και αφήνει τους γέρους και τις γριές να καβατζάρουν τα 80 και τα 90 και να μας τα πρήζουν συνάμα. Τι θεός είναι αυτός;
Ήταν το λιγότερο που μπορούσες να κάνεις για την sugar. Θα το είχες τύψεις αν δεν μας μιλούσες και θα ήταν και άδικο γιαυτήν να κάναμε σαν να μην υπήρξε.
Φαντάσου τι δύναμη ψυχής είχε το κορίτσι και δεν αναφέρθηκε ποτέ στα προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Όμως και πόσο μόνο θα έπρεπε να νιώθει μη αφήνοντάς μας να συμμετέχουμε στον γολγοθά της.
Sugar δεν σε ήξερα αλλά χαίρομαι που σε γνώρισα έστω και αργά.
sundy

Ανώνυμος είπε...

K2,
γράφαμε την ίδια ώρα.
Μάρεσε αυτό που είπες.
Ναι ήταν μία από μας.
Και όταν μία από μας φεύγει, αυτό πονάει, πονάει πολύ.
Σας φιλώ
sundy

ILive2LoveMe είπε...

Ο χαμός ενός προσώπου πάντε πονάει. Γνωστό ή άγνωστο... όταν το ακούς πάντα κάτι προκαλεί. Δεν είναι μόνο για τη συγκεκριμμένη αρρώστια, αλλά για οποιονδήποτε τρόπο φεύγει από τη ζωή μας ένας άνθρωπος.

Οι φοβίες έχουν κάνουν με πολλά και διάφορα περιστατικά , πολλά ακούσματα. Πολλά συμβάντα από τους γύρω ανθρώπους γνωστούς ή άγνωστους. Και είναι φυσιολογικές ως ένα σημείο, μιας και συνειδητοποιούμε πως στη ζωή μας μπορεί να συμβεί οτιδήποτε οποτεδήποτε.

Θετική σκέψη πάντα και ένα χαμόγελο, όσο μπορούμε.

Καλό βράδυ.

Sweet December είπε...

για katerina

έτσι ήταν γραφτό να γίνει...και δύσκολα ξεγράφουμε τη μοιρα μας φαίνεται...ΦΙΛΑΚΙΑ!

για Sundy

έτσι είναι φίλη μου!Υπάρχουν 2 όψεις σε αυτή την παλιο-νόσο. Ας ελπίσουμε πάντως στα λιγότερα θύματα!

για ΙLive2loveme

έτσι!Θετική σκέψη!Και το σώμα καλά θα κάνει να υπακούσει στο μυαλό!

ΦΙΛΑΚΙΑ