Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Προ-προτελευταίο Herceptin!

Κι όμως! Αυτό που σας γράφω είναι πέρα για πέρα αληθινό και θα λάβει χώρα αύριο! Θα είναι το προ-πρότελευταίο μου Herceptin :-) Απο αύριο μετράω άλλες 2 φορές Herceptin και ΤΕΡΜΑ.

Βρε πως περνά ο καιρός! Περσι που το ξεκίνησα, όταν άκουσα απο τον γιατρό εκείνο το "18" φορές, κόντεψα να σωριαστώ! Κι όμως, κι όμως, πέρασαν τα πολλά! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ με τις φλέβες μου, γιατί δεν είναι και στα καλύτερά τους...

Κατά τα άλλα οι μέρες περνάνε ήσυχα, ανασυγκρότηση μετά τις διακοπές, οι οποίες με αποσυντόνισαν. Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο της αποκατάστασης του μαστού μου...Λέω να αρχίσω να "ψάχνομαι" για πλαστικούς στην Αθήνα.

Αν κάποιος/κάποια απο εσάς έχει κανένα όνομα κατα νου, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mail breastblog@yahoo.com H ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει...προς όλες τις κατευθύνσεις... ΦΙΛΙΑ

12 σχόλια:

Sweet and bitter είπε...

Μπράβο! Για το κουράγιο σου και την αισιοδοξία σου!

Έφαγες το γάιδαρο κι έμεινε μια σταλιά ουρά!

Τα φιλιά μου!

Ανώνυμος είπε...

Άντε, να τελειώνουμε.
Πάμε τώρα για άλλα! Δυστυχώς δεν έχω να δώσω πληροφορίες για την αποκατάσταση.Πώς θα βάλουμε τώρα την Κ2 στο παιχνίδι των επανελέγχων μπορείς να μου πεις;
Φιλάκια
sundy

ILive2LoveMe είπε...

Άντε επιτέλους! Και θα δεις πως θα είναι όταν θα έρθει η ώρα του τελευταίου και θα περάσει:) Υπάρχει κάποιος , δεν τον γνωρίζω προσωπικά , αλλά θα ρωτήσω μια φίλη.
Καλό κουράγιο , τελειώνει πια!
Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Πάει και αυτό...
Συγχαρητήρια για τη δύναμη που έδειξες για να φτάσεις μέχρι εδώ και τη δύναμη που είσαι έτοιμη να δείξεις για να πας ακόμα παραπέρα!!!

Καλό σου βράδυ!!!

Unknown είπε...

sundy
..τι θα λεγατε να με συνοδευατε??
αστειευομαι,μακαρι να γινοταν.Eιλικρινα δεν ξερω γιατι με εχει πιασει αυτη η αρνηση,μαλλον ξερω..μετα τον μονολογο, των πιθανοτητων και των ποσοστων, που μου ανεπτυξε καποιος πιστευοντας οτι δε θα με επιρeασει....ελα ομως που....,τελος παντων θα το τακτοποιησω το θεμα γρηγορα.Σημερα να ευχηθω καλη επιτυχια στην SweetDecember και με το που θα γινει και η τελευταια θελω τιτλο στο blog
''..παει περασε..χαμογελασε....οτι εγινε εγινε...''ΣΑΣ ΦΙΛΩ Κ2

Fri είπε...

Ωραία τα νέα σου, αισιόδοξη και η διάθεση που μας περνάς:) Άντε με το καλό να φτάσεις και στην τελευταία θεραπεία και να τα αφήσεις πίσω σου όλα αυτα!

Καλή σου μέρα :)

Sweet December είπε...

παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!είναι μεγάλη χαρά να σας έχω στο πλευρό μου!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

neni είπε...

Απίστευτα νέα διαβάζω..άντε τελείωνεις με το καλό και όλα από εδώ και πέρα θα είναι ρόδινα στην ζωή σου!Τα δύσκολα περάσανε!
Θα τα πούμε γλυκιά μου!
Καλό ξημέρωμα.

K@terin@ είπε...

μπράβο σου!!! όλα πήγαν και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά!!!

Tzeve είπε...

τέλος...και κάθε τέλος μια καινούργια αρχή...

Ανώνυμος είπε...

Μια και έχω κάνει αποκατάσταση μαστού, σου στέλνω με email κάποιες πληροφορίες γιατί εδώ δεν θα με φτάσει ο χώρος.
Εύχομαι να είσαι πάντα δυνατή !!

Ανθούλα από Ρόδο.

Ανώνυμος είπε...

ante... paei kai auto. pame gia alla pio euxarista.