Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Κι όμως γράφω σήμερα...

Καλησπέρα σε όλους σας!
Είμαι στην Αθήνα και προς μεγάλη μου χαρά, το σπίτι που με φιλοξενεί απέκτησε γρήγορη σύνδεση στο ιντερνετ,οπότε μου έκανε πιο εύκολη την επικοινωνία μαζί σας!
Αχ...είχα μεγάλη μέρα αλλά χαλάλι!
Σηκώθηκα πολύ νωρίς και θα έλεγα ψέμματα αν έλεγα ότι κοιμήθηκα καλά. Πήρα το δρόμο για την κλινική πριν καλά καλά χαράξει. Ο Αττικός ουρανός ήταν φιλικός και δεν έκανε πολύ κρύο...Ξεκίνησα με την αξονική πντευμώνων. Δε σας κρύβω πως δεν μπόρεσα να μη θυμηθώ ότι περσι το Δεκέμβρη ξάπλωνα στα ίδια "εξεταστήρια" με και τους δυο μου μαστούς.Αλλά πόση σημασία έχει πλέον το περσι; Στα ίδια λιμέρια, φέτος, αλλά πλέον έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου...Βρέθηκα να εμψυχώνω κάποιες γυναίκες σήμερα και να ακούω παράλληλα και άλλες ιστορίες. Έκανα σπινθηρογράφημα το οποίο έδειξε μια σκια...Θέλετε το ένστικτό μου, θέλετε η σιγουριά μου, θέλετε η καλή διάθεση. Δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου και ο ακτινολόγος μου είπε αμέσως πως είναι απλώς η οστεοπενία που ήδη ήξερα ότι την είχα.Το επιβεβαίωσε και ο γιατρός. Κάθησα αρκετή ώρα σε καραντίνα λόγω του φαρμάκου της εξέτασης. Χάζευα τα "πρωινάδικα" έχοντας νεκρώσει τον εγκέφαλό μου. Η αξονική μου ήταν εξίσου καλή. Είδα τον χειρούργο μου με όλο το πακέτο των εξετάσεων. Τα πήγα καλά αλλά κάτι μέσα μου ενώ χάρηκα, σκοτείνιασε. Προφανώς γιατί βαρέθηκα τις κλινικές, τις εξετάσεις και τους χώρους αναμονής όπου είμαι τις περισσότερες φορές η μικρότερη ασθενής. Γενικά κουράστηκα να υπολογίζω μέρες, ημερομηνίες, να κρατώ επαφή με τον ιατρικό κόσμο. Έτσι θα πάει, σκέφτηκα για μια ζωή. Ο χειρούργος μου πρότεινε να ξαναρθω απο βδομάδα για να κάνω την αποκατάσταση του μαστού μου. Ταράχτηκα, μου φάνηκε πολύ σύντομα. Με κουράζει η σκέψει του χειρουργείου και μόνο! Γενικά επέστρεψα με μια πολύ μπερδεμένη ψυχολογία...έτσι για να μη νομίζετε ότι όλα τα έχω τακτοποιήσει, εγώ η σουπερ ηρωίδα. Έχω πλέον στο νου μου και την πλαστική, συν το γεγονός ότι περιμένω αποτελέσματα απο την γονιδιακή εξέταση...Μέσα σε όλα αυτα, επιστρέφω αύριο βράδυ σπίτι μου, επιστρέφω την Πέμπτη στη δουλεια, όπου χαμογελαστή, θα κάνω κλασικά πως δεν συμβαίνει τίποτα....

6 σχόλια:

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ MY SUPERHERO!!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΥΜΗΣΗ ΜΑΣ ΝΩΠΑ ΟΛΑ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΓΙΑΤΡΟΙ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ,Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΟΝΗ ΣΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΑ...ΟΜΩΣ ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΜΕ??ΜΙΑ ΖΩΗ...ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ! ΝΑ ΕΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΟΜΩς ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΨΟΥΤΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΕΓΩ.
ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙς.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ Κ2

lonely είπε...

Sweety χαρηκα πολυ με τα καλα σου νεα.περιμενα με αγωνια να τα ακουσω.Και το δικο μου σπινθηρογραφημα ηταν καλο οπωσ και οι καρκινικοι δεικτες.Την τριτη θα κανω τον αξωνικο(αγωνια).Οσο για τα συναισθηματα που ειχες ειναι λογικο.Ολες οι αναμνησεις ερχονται ξανα στο μυαλο,ομως κρατανε λιγο.Γιατι εδειξες οτι εισαι μαχητης.Μαχητης της ζωης και βγηκες νικητης!!!!.Και για την αποκατασταση θα το σκεφτεις και οταν αισθανθεις οτι θελεις και εισαι ετοιμη τοτε θα προχωρησεις.Εγω την παρασκευη θα παω να ρωτησω το πως και τι.για την αποκατασταση.Ειναι δυσκολο βεβαια γιατι ψαχνω στα τυφλα.Ομως το εχω παρει αποφαση.Γεια σου προς το παρον.φιλακια.

Όνειρα γλυκά.. είπε...

Καλημέρα και καλή χρονιά !
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά ..
Και μην ξαναπείς ότι υποκρίνεσαι ότι όλα πάνε καλά . Είναι η πραγματικότητα και εσύ ξέρεις καλά αυτό το πεδίο μάχης!
Κάνε την αποκατάσταση και μετά κοίτα στο καθρέφτη σου ..
Έίμαι σίγουρη ότι μπορείς να πείσεις τον ευατό σου ότι όλα είναι " σαν να μην πέρασε μια μέρα"..Φιλιά..

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

καλημέρα. κάνε την αποκατάσταση, αξίζει τον κόπο το αποτέλεσμα κυρίως για την ψυχολογία σου και μη σε νοιάζει που είναι γρήγορα, έτσι θα ξεμπερδεύεις και πιο σύντομα. να είσαι καλά!

Sweet December είπε...

για STOUPAS

Να σαι καλά Κ2 μου!Και εσύ με το καλό να δρομολογήσεις τα δικά σου και να μας πεις τα νέα, να το γιορτάσουμε όλες μαζί ;-)Θα σκεφτώ τα λόγια σου, και την αποκατάσταση!
Να σαι πάντα καλά...!

για lonely

Μη νομίζεις, και εγώ τώρα έχω αρχίσει να το ψάχνω για την αποκατάσταση...Όλες έτσι είμαστε γιατί ποτέ πριν δεν μας είχε απασχολήσει το θέμα...αλλά τι να κάνουμε,θα βρούμε τις πληροφορίες μας (αν ενδιαφερόμαστε)και θα αποφασίσουμε σιγά σιγά.


για Κοκκινοσκουφίτσα

Θα τη σκεφτώ την άποψή σου dear!Σ'ευχαριστώ για την αμεσότητα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό περιμέναμε να ακούσουμε....τα καλά μαντάτα!!! Δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά!!! Συνεχισέ δυνατή και χαμογελαστή και θα δείς που όλα θα σου πηγαίνουνε σούπερ!!!!
Καλή συνέχεια!!!