Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Προτελευταία μέρα...

Απόψε είναι η προτελευταία νύχτα του 2008.

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει εδώ, αλλά εγώ, την αρρώστια μου την έχω χρεώσει στο 2008 και όχι στο 2007, παρόλο που χειρουργήθηκα το 2007...
Αυτή μου η αντίδραση έχει πολλές εξηγήσεις. Πρώτον, το 2007 ήταν μια υπέροχη χρονιά, με χειμερινές εξορμήσεις και ένα όμορφο καλοκαίρι.
Όταν η ζωή μου πήρα άλλη τροχιά είπα ότι δεν θα αφήσω τον καρκίνο να μου στερήσει τόσες όμορφες στιγμές απο το '07. Δεν χαλαλίζω έτσι μια χρονιά!Επίσης, το "δράμα" με τον καρκίνο αρχίζει πάντα στις χμθ. και αυτές ήταν που κράτησαν μέχρι τον Απρίλη του 2008. Επιπλέον, όλο το 2008 ασχολήθηκα με την υγεία μου. Κλινικές, θεραπείες, γιατροί, γνώμες, απόψεις, προβλιματισμό, έρευνα, συζητήσεις, διατροφή, γυμναστική...και ότι άλλο περνούσε απο το χέρι μου...

Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη για το 2009 γιατί η ζωή πρόσφατα μου έδειξε ότι όσο και αν ονειρεύομαι, όσο και αν προγραμματίζω, την τελευταία λέξη την έχει αυτή!

Αύριο, τελευταία μέρα του χρόνου, καλούμαι (δυστυχώς) να ξαναπεράσω την πόρτα του νοσοκομείου για να κάνω ένα ακόμη Herceptin. Δεν είχα άλλη επιλογή...θα προσπαθήσω να μη σκέφτομαι τι μέρα είναι αύριο...απο την άλλη, στα περσινά μου γενέθλια δεν ήταν που έκανα την πρώτη μου χμθ; Ε, ας αντέξω και το αυριανό...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γλυκύτατη Sweet December,
Τυχαία διάβασα αυτό το κείμενο και σποραδικά ότι έχεις γράψει.
Υποκλίνομαι στον αγώνα σου, στη δύναμη, την ευαισθησία και την αισιοδοξία σου. Διαβάζοντας σε εγώ που δεν έχω τα δικά σου βάσανα και μιζεριάζω για ασημαντότητες ντράπηκα!
Μέσα απ΄τη ψυχή μου εύχομαι να είσαι καλά κι η ζωή να σου φέρει μόνο χαρές. Τις αξίζεις!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Εβίτα

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά και με υγεία! Όλα τα άλλα θα έρθουν. Είχα μία περιπέτεια υγείας το 2008 και πολλά από αυτά που έγραφες τα ένιωσα. Να είσαι πάντα καλά και δυατή γιατί το κέρδισες. Σου στέλνω τις ειλικρινείς ευχές μου για ότι καλύτερο!

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι φέτος, έστω και λίγες από τις τόσες ευχές που μοιράζουμε, να γίνουν πραγματικότητα. Καλή χρονιά με υγεία και πιο πολύ αγάπη!

Unknown είπε...

καλη χρονια ευχομαι καλη μου.Και γω στο 2008 την χρεωνω την αρρωστια μου ας ευχηθουμε λοιπον να μη μας ξαναδωθει τετοια χρονια σαν αυτη ξανα και ο νεος χρονος να φερει υγεια και χαρες μονο.
Την δευτερη μερα του νεου χρονου εχω ραντεβου με την γνωστη μας herceptin.ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
Κ2

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ XAΡΑ, ΑΓΑΠΗ, ΓΑΛΗΝΗ και
ΥΓΕΙΑ... ΥΓΕΙΑ... ΥΓΕΙΑ!!!!
Θα το παλέψουμε κι' αυτό το στάδιο,παρέα από εδώ μέσα...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές