Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Θα 'ρθουνε μέρες, θα 'ρθουνε γιορτές...

Εδώ είμαι φίλοι μου! Μη στεναχωριέστε τζάμπα και δίχως λόγο...!

Απο τότε που έχουμε να τα πούμε πέρασε ένα κομμάτι του επανελέγχου μου, πέρασαν τα γενέθλιά μου, βόλτες στην αγορά και shopping. 'Ηθελα πολύ να σας γράψω αλλά όλο και κάτι γινόταν καθημερινά και με κρατούσε μακριά απο το PC.

Βρε πως περνά ο καιρός...!!!

Οι εξετάσεις μου, υπέρηχος, μαστογραφία και οστική μάζα βγήκαν μια χαρά. Μόνο που έχω μια κάποια έλλειψη ασβεστίου η οποία διορθώνεται (δεν είναι τίποτα το τραγικό!) και είναι λογική μετά τις τόσες χμθ και το χαπάκι της ορμονοθεραπείας...

'Ημουν σίγουρη για τα καλά αποτελέσματα, πραγματικά!Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία!Το επόμενο βήμα είναι να κάνω σε μερικές μέρες μαγνητική και σπινθηρογράφημα ;-) Ένας πολύ ωραίος άνθρωπος-γιατρός, μου είπε "πότε πρόλαβες να τα περάσεις όλα αυτά; Λοιπόν, για να τελειώνουμε, να σκέφτεσαι ότι όλα αυτά ήταν ένα κακό όνειρο, τίποτε άλλο. Έχουμε στον εγκέφαλό μας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, αυτός δίνει εντολή σε όλο τον οργανισμό. Να δίνεις τις σωστές εντολές στο σώμα σου". Και είχε δίκιο ο γιατρούλης...έτσι είναι. Αν αρρωστήσει το μυαλό "ζήτω που καήκαμε".

Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ και εγώ την κερδισα...όχι απο τη μια μέρα στην άλλη (να λέμε αλήθειες...) την κέρδισα με κόπο, το πάλεψα πολύ μέσα μου αλλά είδα σύντομα πως η καλή ψυχολογιά αποτελεί τη μισή θεραπεία!

Αυτά!

Νοιώθω χαρούμενη αυτές τις μέρες! Έσβησα 28 κεράκια και ναι, απο το -3 που ήμουν περσι για τις χμθ φέτος βρέθηκα στον 2ο όροφο μιας πολυκατοικίας, σε ένα διαμέρισμα that I can call home. Ναι, η ζωή έχει τους δικούς της ρυθμούς, σε πάει απο δω, σε πάει απο κει, πότε με ήλιους πότε με κεραυνούς αλλά με όλα και όλοι βρίσκουν τη θέση τους αργά ή γρήγορα σε αυτή την τεράστια θεατρική σκηνή όπου όλοι καλούμαστε να παίξουμε τον δικό μας ρόλο. Μικρός ή μεγάλος, πρωταγωνιστικός ή δεύτερος...είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

10 σχόλια:

Fri είπε...

Όμορφα συναισθήματα, καλή ψυχολογία και χαμόγελα: ό,τι καλύτερο για να συνεχίζουμε το ταξίδι μας στη ζωή :) Εύχομαι χρόνια πολλά, με υγεία και γεμάτα από στιγμές χαράς! Καλές γιορτές!

Μαργαρίτα είπε...

Καλά Χριστούγεννα γλυκιά μου

Με αγάπη υγεία και χαρά
σε σένα κι όσους αγαπάς!

Σε φιλώ ***

ILive2LoveMe είπε...

Να σβήσεις και τα 128 εύχομαι! Πάντα χαρούμενα όμορφα, και με Υγεία και Αγάπη!
Καλά Χριστούγεννα γλυκιά μου , να περάσεις υπέροχα!
Φιλιά.

Tzeve είπε...

Καλά Χριστούγεννα με υγεία...

K@terin@ είπε...

η τέλεια ψυχολογία για τις γιορτές , σου έυχομαι να κάνεις πάντα θετικές σκέψεις !!!
Χρόνια πολλά !!

Donnaliza είπε...

Kαλα Χριστουγεννα κοριτσακι με πολλες πολλες ευχες απο καρδιας, για υγεια ,δυναμη ,αγαπη, χαρα ,ευτυχια, ολα οσα αξιζεις και ειμαι σιγουρη πως θα τα εχεις γιατι τα κερδισες και θα τα κερδιζεις!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλά Χριστούγεννα! Να είσαι γερή να παίρνεις και να δίνεις αγάπη!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια καλά!!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά !!!!!!!!
Χρόνια ευτυχισμένα!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Γλυκειά μου, εύχομαι τα καλύτερα να έρθουν από δώ και πέρα και η γέννηση του Χριστού να σου χαρίσει ΥΓΕΙΑ και ότι επιθυμεί η καρδούλα σου.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανθούλα από Ρόδο.

Sweet December είπε...

για φίλοι & φίλες

Χρόνια Πολλά!Με υγεία,υγεία,υγεία,υγεία και τους αγαπημένους μας δίπλα μας!Γιατί όλα τα άλλα μπορούμε λίγο-πολύ να τα καταφέρουμε, όσο δύσκολα και να φαντάζουν στην πρώτη ματιά ;-)

ΦΙΛΑΚΙΑ