Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Πέρασε καιρός!

Πωπώ, έχω αρκετές μέρες να σας γράψω αλλά μου κρατάνε συντροφιά τα σχόλιά σας.
Καθημερινά δεν κάνω κάτι φοβερό. Κάνω μάλλον ότι κάνει ο μέσος άνθρωπος. Πάω στη δουλειά και μετά σπίτι. Τώρα τελευταία περνάω ώρες πολλές στον καναπέ. Περνάω σίγουρα μια φάση (δεν ξέρω ποια ακριβώς) αλλά περιλαμβάνει ξάπλα στον καναπέ και τηλεόραση. Ούτε μυαλό για διάβασμα (βλ. λογοτεχνία) ούτε για ταινίες. Είναι ένα τέλμα αλλά που θα πάει, σίγουρα θα περάσει. Α, περιλαμβάνει και έξω τις Παρασκευές βράδυ, καφέδες τα Σάββατα πρωί, και πάλι έξω τις Κυριακές. Καλά πάμε ε;;;

10 σχόλια:

Tzeve είπε...

καλό είναι κιαυτό που και που...

καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Όλα χρειάζονται, και η ''φάση'' της ξάπλας και η φάση του δεν κάνω τίποτα. Μόνο έτσι μαζεύεις τις δυνάμεις σου και ξελαμπηκάρεις. Το να είσαι συνέχεια στην τσίτα και στο τρέξιμο δεν σου δίνει καιρό να επεξεργαστείς τα διάφορα βιώματα και μάλλον σε βοηθάει μόνο στο να τα απωθήσεις κάπου άπό όπου κάποτε θα ξαναβγούν στην επιφάνεια. Και το κάποτε μπορεί να μην είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή.
Οπότε, χαλάρωσε και άφησε τον νου να ταξιδέψει.

φιλιά
sundy

K@terin@ είπε...

καλησπέρα ,
όλοι την περνάμε και αυτή την φάση , χρειάζεται για να ηρεμούμε...
καλό είναι και να τα απολαμβάνεις !!!!

Sweet December είπε...

για λασπολόγος

Καλό ε;Θα αρχίσω να το πιστεύω τότε...

για sundy

Hello! Eπι τέλους φαίνεται πως πήρες το mail μου ;-)Αχ, ξαφνικά νοιώθω πως έχασα τα ενδιαφέροντά μου...αλλά που θα πάει..νομίζω θα τα ξαναβρώ,τι στο καλό!


για k@terin@

τελικά μάλλον το απολαμβάνω το "τεμπελιό" γι αυτό και το συνεχίζω (χεχε)ΦΙΛΙΑ

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Μπράβο σου! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Υπομονή και όλα θα πάνε καλά! Τα φιλιά μου!

Sweet and bitter είπε...

Σιγά τη φάση παιδάκι μου! Με τόση έξοδο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή και τη δουλειά τις καθημερινές, είναι λογικό να μη θες να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάθεσαι στον καναπέ!

Τα φιλιά μου!

ILive2LoveMe είπε...

Καλά πάμε! Καλό Σ/Κ, φιλιά!

Μαργαρίτα είπε...

Μια χαρά... όπως το λες...
ότι κάνει ένας μέσος άνθρωπος!

Sweety μου καλό Σ/Κ
σε φιλώ***

Fri είπε...

Μπορεί να είναι της εποχής, ή και κολλητικό ακόμα, γιατί και εγώ περνάω αυτή τη 'φάση'... Εσύ τουλάχιστον είσαι παραγωγική στη δουλειά? Γιατί εγώ ούτε αυτό δε μπορώ να είμαι...
Θα ακούσω όμως τα σχόλια των υπολοίπων και δε θα ανυσηχήσω. Σου προτείνω και εσύ να κάνεις το ίδιο και να το απολαύσεις ;)
Καλή εβδομάδα!

Sweet December είπε...

για χριστίνα γεωργαλλή,sweet and bitter,ilive2loveme,μαργαρίτα,fri

Φίλοι μου είμαι μια χαρά!Γύρισα μόλις απο Αθήνα όπου πήγα αυτή τη φορά για διασκέδαση και όχι για γιατρούς ;-) Έτσι για να σπάσει η γκαντεμιά!Και πέρασα πολύ όμορφα!Και χάρηκα γωνιές και μέρη της Αθήνας χωρίς να έχω στο μυαλό μου την κλινική!

Φιλάκια σε όλους και όλες!