Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Οι μέρες περνούν...

Οι μέρες περνούν και εγώ είμαι καλά. Χαίρομαι τα καινούρια μου μαλλάκια, τα φρύδια, τα ματόκλαδά μου. Ο οργανισμός μου ανέκαμψε!Τι ωραία που το σώμα έχει μνήμη και οι μυς μου με λίγο μπανάκι (λίγη άθληση) βγήκαν στην επιφάνεια. Τελικά μετά απο ένα κουραστικό χειμώνα ήρθε όντως το καλοκαίρι! Και εγώ πρέπει να χαίρομαι την κάθε μέρα. Κάθε μέρα, μόνη ή με παρεά πρέπει να βλέπω τον ουρανό και να θυμάμαι τα όνειρά μου. Τα όνειρα και τα σχέδια που έκανα, τότε που ο καιρός ήταν κρύος και εγώ μέσα στη ζάλη των φαρμάκων, κάτω στα υπόγεια της κλινικής, ανυπομονούσα να δω τη θάλασσα και τον ήλιο του καλοκαιριού. Η ταλαιπωρία πέρασε και αυτό και μόνο πρέπει να με γεμίζει τεράστια χαρά. Και πραγματικά, μοιάζει λες και όλα αυτά γίνανε πριν χρόνια, μοιάζουν οι άσχημες εικόνες σαν όνειρο κακό που σιγά σιγά χάνεται. Το διώχνουν καινούριες και πιο ξεκούραστες εικόνες ;-)

7 σχόλια:

mad2luv είπε...

ποσο χαιρομαι..να'σαι καλα κουκλα μου...φιλακια πολλα...

If...ιγένεια είπε...

Ειλικρινα δεν ξερω τι να σου γραψω. Χαιρομαι που σε διαβαζω, αλλα οταν ερχεται η ωρα αυτη, καθομαι και κοιταζω το κουτακι των σχολιων.. Σκεφτομαι πως οτι κι αν πω θα διαβαστει γελοιο και μικρο μπροστα σου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.gopetition.co.uk/online/21363.html

Online petition - ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ... ΚΑΡΚΙΝΟΣ!

Roadartist είπε...

Τη καλημερα μου..και τις καλυτερες ευχες μου για τη νεα περιοδο! :)

Ανώνυμος είπε...

Neo kefalaio, nea zoi, OLA KALA !

Polles eyxes kai proseyxes gia sena gennaia kai omorfi agnosti !

Anonymos filos

Sweet December είπε...

για mad2luv

Και εσύ να μου είσαι καλά!Καλό Σεπτέμβρη ;-)

για if..ιγένεια

Οχι, όχι φίλη μου. Ότι και αν γράψεις,ότι και αν πεις θα διαβαστεί τόσο ευχάριστα απο μένα και θα μιλήσει στην ψυχή μου,πραγματικά!Πολλά φιλιά,να μου γράφεις!

για roadartist

Και τις δικές μου ευχές!Να είσαι πάντα καλαααα!

για ανώνυμος

Να σαι καλά φίλε μου!ΝΕΑ ΖΩΗ i like the sound of it ;-)
Τα καλύτερα σου εύχομαι...

eirini είπε...

Μπράβο κοπέλα μου! Ειλικρινά χαίρομαι πολύ για σένα! Εκτιμάς την κάθε μέρα της ζωής σου και την ζεις... το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σου! Καλημέρα!